Waar kun je ons voor bellen?

Heb je een vraag over een project in de grond-, weg- of waterbouw? Bekijk wat Halek voor jou kan betekenen!

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Grondwerk

Halek staat garant voor een efficiƫnte uitvoer van baggerwerkzaamheden, grondverzet en rioleringsklussen. Ons ervaren team gaat graag voor je aan de slag. Doordat wij samenwerken met Grondbank Hollands/ Brabants Midden, zorgen wij altijd voor een correcte afvoer van grond, zand, grind en overige materialen.

Wegenbouw

Halek levert straatwerk, asfaltwerkzaamheden en overige diensten in de bovengrondse infrastructuur. Dit doen wij met een team van ervaren specialisten. Zij zorgen voor de juiste uitvoer van het project en hanteren korte, duidelijke lijnen met de opdrachtgever.

Waterbouw

Halek is expert op het gebied van beschoeiingen en houten, stalen en betonnen damwanden. Hierbij werken wij voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Samen met ons betrokken team van specialisten zorgen we voor een efficiƫnte uitvoer van jouw project.

Combinatie & verhuur

Uiteraard voeren wij ook projecten uit die een combinatie vormen van bovenstaande diensten. Onze mensen kunnen hierbij worden ingezet voor diverse opdrachten op locatie. Daarnaast kunnen onze machines (o.a. diepladers, graafmachines, shovels, rupskranen en trommelzeven) ook direct worden gehuurd voor een specifiek project. Bekijk ons volledige machinepark hier.